Privatna objava? Bot pokazuje kako je preuzeti
Ako su objava, reel ili priča vidljivi samo prijavljenim korisnicima, bot sada predlaže da povežete svoj račun — nakon toga sam preuzima takve objave, i s telefona.
Neke objave prikazuju se samo prijavljenim korisnicima: Instagram priče, privatne objave i reelsi, objave samo za prijatelje, videozapisi s dobnim ograničenjem. Do sada je bot na takve linkove odgovarao samo „nije dostupno bez prijave“.
Šta je novo
Bot objašnjava o čemu se radi i daje vam dugme „🔑 Poveži račun“. Račun povezujete jednom — nakon toga bot preuzima sve što vi vidite, direktno u Telegramu, i s telefona.
Ako je račun već povezan, a objava se i dalje nije otvorila, bot predlaže da ga ponovo povežete: prijava je možda prestala raditi ili račun nema pristup ovoj objavi.
Za Instagram, Facebook i TikTok postoji i drugo dugme — preuzmite objavu pomoću proširenja preglednika na računaru.
Kako povezati račun
- Na računaru — dugme „🔑 Povežite svoj … račun s botom“ u prozoru Videoner proširenja.
- Na Android telefonu — pomoću Firefoxa i dodatka Cookie-Editor, uputstvo.
- Fajlom — pošaljite botu cookies.txt.
Vaše veze i njihovo uklanjanje — komanda /accounts. Bolje je povezati zaseban, sporedni račun: platforme ne vole automatska preuzimanja.